2016. június 5., vasárnap

Dekor az ablakban

Munkámnak köszönhetően kevesebb szabadidőm lévén mostanában nem frissítem oly gyakran a blogomat, mint szeretném, és mint régebben tettem azt. De azért szívem csücske maradt, mint ahogy az alkotás is. Szeretem, ha saját magam készítette, díszítette tárgyak vesznek körül. Most is készült néhány új darab, frissült egy régebbi, pici előkészületként a nyárra.

My new window decor

Húsvétkor még mohával bevont tojások díszelegtek ebben a kicsit kopottassá varázsolt fadobozban, azután egy darabig üresen szomorkodott, míg végre újra "feltöltődött" termésekkel, apró sziklakertet idéző formában.

Készült mellé virág is: hungarocell gömböt díszítettem fel papír virágszirmokkal, s ültettem bele egy bútorfestékkel festett, visszacsiszolt és némi (szintén megcsiszolgatott) arany füstfóliával megbolondított cserépbe.
S hogy a kedvenc kék színű bútorfestékem se heverjen parlagon, hát előszedtem egy régóta díszítésre váró fa gyertyatartót, hogy kiegészítse kicsit a kompozíciót, amibe a szintén húsvéti dekornak induló madárházikóm is belekívánkozott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...