2015. december 2., szerda

Adventi készülődés: ajtódísz, koszorú, téli hangulat

Gyűjtögetős típus vagyok, ha valamiben fantáziát látok alkotás szempontjából, nehezen tudok neki ellenállni. Így aztán az évek során rengeteg bevetésre váró "apróság" (dísz, termés, szalag, csipke stb.) halmozódott fel, ami persze kifogyhatatlan készlet, mert mindig kiegészül valami újabbal. Hátránya, hogy nem kimondottan pénztárcakímélő, ám előnye is van: mindig van mihez nyúlni. Ha kreatív ténykedésem közben elakadok, és úgy érzem: ide még kellene valami, biztosan megtalálom. Nem volt ez máshogy idei ajtódíszem, adventi koszorúm elkészítésekor sem.

Karácsonyi ajtódíszem / My Christmas Door Ornament

Az alap egy szalmakoszorú, amire egyszerűen csak elkezdtem rakosgatni a meglévő terméseimet, kiegészítve az újonnan vásárolt néhány dísszel. Időigényes volt ugyan, ám egyben remek kikapcsolódás is, az eredményt pedig nagyon szeretem.

Adventi koszorúm / My Advent Wreath

Ennek is szalmakoszorú az alapja ezúttal csipkével körbetekerve, hópihés girlanddal és egyéb díszekkel fűszerezve.

Téli hangulat az ablakban / Winter Atmosphere in My Window

Persze az ablak sem maradhatott téli "öltözék" nélkül. Először a fa mécsestartó érkezett festve, díszítgetve, majd az üveg mécsestartók váltak téli dísszé némi hótollal történő rajzolgatás után, végül csatlakozott mindehhez a rénszarvas is, ami szerelem volt, első látásra.
Tavalyi gyöngyszemeim:

Téli rénszarvasos kép 
Utolső simítások 
Csipkés karácsonyi szívecskék 
Advent első vasárnapja 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...