2014. január 28., kedd

Patchwork papírból - óriás papírszív faldekorációnak

Közeledik Valentin nap, ami meglehetősen megosztó ünnep. Vannak, akik imádják és alig várják, mások értetlenkedve szemlélik, miért is kell nekünk már megint egy idegenből átvett ünnep. Nos, valahol a kettő között biztosan van valami középút, hiszen ünnepelni jó, mivel az ünnepek fénye beragyogja a hétköznapokat is, de ez még nem feltétlenül kell, hogy giccshalmot eredményezzen, és mindent ellepjenek a piros szívecskék. Ha mégis dekorálni akarunk, tegyük ezt ízlésesen. Jeran McConnel blogján nagyszerű ötletet találtam erre. Óriás, papírból készített patchwork szívet varázsolt a falra nagyon egyszerű és látványos dekorációként.

Giant wall heart


Amire szükséged lesz hozzá:
  • 10 ív scrapbook papír (ebből 20 háromszög lesz)
  • olló vagy sniccer
  • ragasztó korongok (papírboltban kapható, előnye, hogy ha már nincs szükségünk a dekorációra, nyom nélkül eltüntethető)

A munka menete:
  • Vágd ketté mindegyik scrapbook papírt úgy, hogy két-két háromszöget kapj.
  • Válaszd ki a szív helyét a falon, majd jelöld ki a négy felső háromszög helyét. (Ügyelj rá, hogy az aljuk vízszintes legyen, így nem lesz ferde a végeredmény.)
  • Ragaszd fel a háromszögeket a ragasztó korongok segítségével. Erről a műveletről találsz egy remek videót is Jeran blogján.


Ha nem akarsz ekkora szívet, de tetszik az ötlet, a kisebb, keretezett verzióját magtalálod itt.


Egyéb ötletes faldekoráció:

Tányérok a falon
Pöttyök a falra!
Falióra egyszerűen és stílusosan


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...